Luc Appermont zet Bart Kaëll voor het oog van heel Vlaanderen op zijn plaats
PMN
Luc Appermont zet Bart Kaëll voor het oog van heel Vlaanderen op zijn plaats
Foto: Photonews

VTM vierde vrijdag zijn dertigjarig bestaan met een grote show. Daar waren ook Luc Appermont en Bart Kaëll aanwezig.

En elk jaar opnieuw zien we dat dat geen makkelijke opdracht is, en dat verschillende koppels uit elkaar zijn na het programma. Ook bij Megan en Kevin zit dat er dit jaar dik aan te komen, al kunnen we dat natuurlijk nog niet met zekerheid zeggen. 

Kevin had Megan al 5 keer bedrogen in één jaar tijd. Zelfs op zijn verjaardag zei hij dat hij ziek was, en dat hij alleen wou zijn. "Hij zat zelfs kotsgeluiden te maken op het toilet", aldus Megan. Hij zei dat hij alleen wou zijn om haar niet ziek te maken. Megan moest maar op restaurant gaan zonder hem. 

Bedrogen

Niet veel later ontdekte Megan op zijn gsm foto's van Kevin met een ander meisje in bed, en dat op de dag van zijn verjaardag. Hij was die avond dus helemaal niet ziek, maar was gewoon een plannetje aan het voorbereiden om het bed te kunnen delen met een ander. Duidelijk op voorhand gepland dus, en niet gewoon 'uit de hand gelopen'. Kevin ontkende eerst zelfs nog dat hij op die foto's te zien was. Hij probeerde Megan wijs te maken dat het iemand anders was. "Maar ik herken mijn eigen lief toch wel, zeker", aldus Megan. 

Maar dat blijkt niet alles te zijn... Na Temptation Island kwam Megan erachter dat Kevin haar niet 5, maar zeker 10 keer bedrogen zou hebben. "En wellicht ook nog een paar keer waarvan ik het nu nog steeds niet weet."

Meer nieuws

Meer nieuws

.