Verrassing alom: “VTM moet haar dringend contacteren om een programma te maken”
PMN
Verrassing alom: “VTM moet haar dringend contacteren om een programma te maken”

Het was gisteren één groot BV-feest. VTM zond de show van ‘30 jaar VTM’ uit.

En dat was gisteren al het geval. Megan kreeg niet zo een fijne beelden te zien tijdens het kampvuur van haar Kevin. Hij wandelde hand in hand met één van de verleidsters, hij lag in een hangmat met een verleidster waarbij hij zijn hand tussen haar benen hield én hij praatte slecht over Megan. "Ze is koekerond (West-Vlaams voor dom). De kaas kom uit haar oren, je kan er een fondue insteken", waren zijn harde woorden.

En dat terwijl Megan weet dat hij vaak slecht over haar praat. Daarom was dat ook één van de dingen die hij zeker niet zou mogen doen op het eiland. Kevin krijgt nu dan ook veel kritiek van de kijkers. Ze vinden hem onbeschoft, ongemanierd, onrespectvol, en nog zo veel meer. 

Relatie

Joshua meende het wél goed met Megan. Ook wanneer hij haar niet kon horen, zei hij dat Megan echt wel een knap en lief meisje is, en zeker wel 'girlfriend material'. Waarmee hij wil zeggen dat hij het zeker wel serieus zou menen met haar.

Dit is in tegenstelling met wat de kijkers én de overige deelnemers vaak denken, want men gaat er vanuit dat de verleid(st)ers het nooit serieus menen. Maar dat kan dus zeker wel, het zijn immers ook mensen van vlees en bloed. Denk maar bijvoorbeeld aan de vorige jaren. Zo heeft Lize een relatie met verleider Kevin, en had ook Merijn één jaar lang een relatie met verleidster Pommeline. Maar aan die relatie is sinds kort een einde gekomen. 

Ideale schoonzoon

Joshua en Megan belandden in de aflevering van gisteren avond dus in bed met elkaar. En niet alleen Megan, maar vele vrouwelijke kijkers zoude Joshua met veel plezier aan de haak slagen. Hij is uitermate knap, hij zegt de juiste dingen op de juiste moment, is een luisterend oor én hij heeft veel respect. 

Maar of Joshua nu nog steeds zoveel vrouwen aan de haak kan slaan, is de vraag. Niet dat hij zijn gespierde lichaam niet meer heeft, maar hij heeft wel iets speciaals gedaan met zijn haar. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.