Véronique De Kock heeft geen goed nieuws te melden
PMN
Véronique De Kock heeft geen goed nieuws te melden
Foto: Photonews

Véronique De Kock heeft geen goed nieuws. Ze vertelt in Het Laatste Nieuws wat er allemaal aan de hand is.

Op Temptation Island zit het ook al goed scheef tussen de twee. Megan kon het goed vinden met verleider Joshua, die zeer begripvol reageert en vindt dat Megan te goed is voor hem. Maar verder was er tussen de twee nog niet veel gebeurd, tot gisteren. 

Kevin daarentegen had wel al best intiemere kiekjes met de verleidsters. Zo lag hij in een hangmat, en hield zijn arm tussen de benen van één van de verleidsters. Ook liep hij met één van de verleidsters hand in hand. Eén van hun afspraken was ook dat hij niet slecht mocht praten over Megan, en dat heeft hij wél gedaan tegen verleidster Yana. "Ze is koekerond (West-Vlaams voor dom/achterlijk, nvdr.)", zei hij. 

Seks

Daarna konden we zien dat Megan zich volledig liet gaan na het zien van de eerste beelden van haar vriend Kevin. Ze kustte en belandde in bed met verleider Joshua. Na de afleveringen van Temptation Island, praat Goedele Lieckens telkens nog met één van de deelnemers. Gisteren was dat Megan, en deed ze meer uit de doeken over haar vrijpartij met Joshua. 

Condooms

Goedele vroeg haar of ze wel een condoom gebruikt had. "Meestal wel", antwoordde Megan. Waarop Goedele verbaasd vroeg: "Hoe meestal wel...?" "We hebben meerdere keren seks gehad", biechtte Megan op. Zowel in de douche als in de slaapkamer. Maar er ze deed nog een opvallende uitspraak over die condooms, de reden waarom ze dus niet altijd met condoom vrijden. "De condooms waren eigenlijk te klein voor Joshua... De volgende dag hadden ze er wel voor gezorgd dat er een grotere maat condooms op mijn kamer lag." 

Meer nieuws

Meer nieuws

.