Laura Tesoro stelt na haar vriend nu ook haar twee nieuwe roomies voor
PMN
Laura Tesoro stelt na haar vriend nu ook haar twee nieuwe roomies voor
Foto: Medialaan

Laura Tesoro viel vorige week nog in de prijzen op de ‘Gouden K’s’. En deze week was er opnieuw goed nieuws.

"Het is een moeilijke periode. Dit had allemaal vertrouwelijk moeten worden afgehandeld", zegt Froome in Het Laatste Nieuws. "Maar alles is publiek gegaan. Ik doe mijn best om de dingen opgelost te krijgen. Ik vraag niet dat ik het voordeel van de twijfel krijg. Ik vraag gewoon een fair proces. Ik houd mijn hoofd laag, ik blijf gefocust op mijn training en ik probeer klaar te zijn voor het seizoen dat nu komt." 

Froome kreeg naar eigen zeggen veel steun, maar anderzijds zijn er ook velen die niet begrijpen waarom hij aan de start kon verschijnen van de Ruta del Sol. "Er is veel foute informatie rondgegaan", zegt hij. "Veel mensen die niet helemaal begrijpen waar het om gaat, hebben toch een mening. Ik ben zeker, wanneer alle feiten bekend zijn, dat iedereen het van mijn standpunt zal bekijken."

Bewijzen

Froome hoopt vooral dat alles van de baan is voor de start van de Giro. Hij benadrukt ook dat Sky helemaal de boel niet wil vertragen. "Niemand wil een snellere oplossing dan ik. Ik weet dat ik niets verkeerds heb gedaan. Daar begint het voor mij. Het is nu aan mij om dat te bewijzen. Daar ben ik mee bezig."

Meer nieuws

Meer nieuws

.