Twee bekende Vlamingen hebben zeer verrassend nieuws over Clouseau

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Dimitri Vegas & Like Mike komen met zeer verrassend nieuws. Ze gaan ‘Daar Gaat Ze’ van Clouseau in een nieuw jasje steken.

Het Laatste Nieuws weet dat de Vlaamse dj-broers al 15 jaar met dit idee in hun hoofd zitten. “Mike en ik vormden toen nog een Nederlandstalige hiphopgroep", vertelt Dimitri Vegas in Het Laatste Nieuws. 


“Elke Vlaming heeft toch een bepaalde band met Clouseau? 'Daar gaat ze' is hun eerste nummer dat ik als kind destijds bij 'Tien Om Te Zien' gehoord heb en het was meteen mijn favoriet. Vijftien jaar geleden hebben we het dus al in een hiphopversie gestoken, maar uiteindelijk is dat nummer niet van de grond geraakt. We kregen ook geen toestemming bij de platenfirma van Koen en Kris." 

"Dat zou echt marcheren"
Tot de broers recent een oude harde schijf weer in hun computer staken. "'Fuck, dat zou toch echt marcheren', dachten we", lacht hij. De broers kregen nu wel toestemming om het nummer te coveren.

Nieuw publiek
"We zijn blij dat een song als 'Daar gaat ze' door boegbeelden van jongere generaties gecoverd wordt en zo een nieuw publiek bereikt, dat dan hopelijk ook het origineel leert kennen", zeggen Koen en Kris.