VTM

Bab Buelens razend na seksfilmpje op internet: "F*ck you, degoutant"

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Bab Buelens is razend. Er circuleert een seksfilmpje op het internet waarin de actrice zogezegd te zien is.

Bab ontkent met klem dat zij te zien is in dat seksfilmpje. "Laten we dit kort houden”, schrijft Bab Beulens op Instagram. “Er circuleren expliciete beelden op het internet waarvan mensen beweren dat ik het ben. Eerst vooral wil ik duidelijk maken dat ik dit niet ben."

"Buiten misschien enkele gezichtskenmerken is er dan ook geen enkele verdere gelijkenis met mij. Bedankt voor jullie bezorgdheid en lieve support, maar ook een ‘F*ck You’ aan iedereen die mij naar aanleiding van deze roddel ongepaste berichten stuurt.”

Getraceerd
“We hebben het originele filmpje getraceerd en hierbij staat heel duidelijk de naam van het meisje in kwestie in de commentsectie. Uit respect voor haar zal ik haar naam niet vermelden, maar ik kan jullie verzekeren dat het NIET Bab is.”

Ex-lief
De Familie-actrice toont ook een screenshot van de commentaarsectie. Daar geeft de maker toe dat het meisje in het filmpje een ex van hem is. Het maakt het allemaal niet minder erg op.

Reëel probleem
“Ik vertaal: een meisje tegen wiens wil dit filmpje werd gedeeld en dus ook verder werd verspreid door enkele mensen hier. Naast het feit dat dit degoutant is en ik zeer teleurgesteld ben in hoe mensen hiermee omgaan is dit ook een strafbaar feit. Het is een reëel probleem dat dient aangepakt te worden."

"Almaar meer (jonge) mensen worden in onze online cultuurslachtoffer van deze shit. And we have to stand up. wie zulke beelden deelt is deel van het probleem.”