Isabelle A trekt drastische conclusie nadat ze aangevallen is geweest door een hond
PMN
Isabelle A trekt drastische conclusie nadat ze aangevallen is geweest door een hond
Foto: Photonews

Isabelle A heeft zware maanden achter de rug. Alles heeft te maken met het feit dat ze werd aangevallen door een hond.

In de serie is ook te zien dat ze alles doet voor haar dochter. Alles draait voor haar om haar dochter. En om zich in die rol te kunnen inleven, is ze in het echte leven gaan praten met een vrouw die in de Antwerpse gevangenis heeft gezeten met een soortgelijk verhaal. 

"Zij vertelde dat er vrouwen waren die om met dat verdriet om te gaan, maar één ding deden: doen alsof hun kinderen niet bestonden", aldus Ruth. "Weet je wat ik ook zo aangrijpend vond? Het besef dat het iedereen kan overkomen. Knip en je zit in de gevangenis. Die vrouw was geen marginaal, hé. 't Was een bijzonder schone en intelligente madam."

In de serie raakt ze verstrikt tussen twee bendes in de gevangenis, en ontpopt ze zichzelf als een crimineel, om het hoofd boven water te kunnen houden. Ook de vrouw waarmee ze ging praten, kwam door de gevangenis in aanraking met geweld en drugs. Maar ze deed nog een zeer opvallende ontdekking. "Zelfs de pastoor smokkelde daar drugs", aldus de vrouw. Ook in de gevangenis van Oudenaarde zou drugs smokkelen een groot probleem zijn. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.