VTM

Verbazingwekkend wat Lenny uit ‘Blind Getrouwd’ doet bij Jolien

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Lenny (36) had nauwelijks zenuwen toen hij voor het altaar zijn ja-woord gaf in ‘Blind Getrouwd’ aan Jolien. Al was dat maar schijn.

“De laatste week was toch wel spannend. M’n vrienden deden ook hun best om me zenuwachtig te maken, natuurlijk. Die spanning viel pas weg toen ik Jolien voor het eerst te zien kreeg”, zegt Lenny in Dag Allemaal.

“Je beseft dan dat je allebei hetzelfde aan het meemaken bent, en dat zorgt meteen voor een klik. En een ontlading.” Ik had vertrouwen in de experts. Je legt je lot in hun handen, en dan hoop je maar dat ze een goeie match vinden. Jolien is een sympathieke, leuke vrouw. Ik had meteen zin om aan onze toekomst samen te beginnen. We konden ook vanaf de eerste minuut heel goed met elkaar babbelen.”

Kus
Verbazingwekkend was het dat hij Jolien al meteen op de mond kuste. “We hebben daar niet echt over nagedacht. ’t Voelde naturel aan, voor ons allebei, om de ceremonie af te sluiten met een kus.” 

“Trouwens, ook die eerste nacht was geen probleem. Waarom daar moeilijk over doen? Gewoon samen in één bed slapen, zonder meer, daar hebben we echt niet aan getwijfeld.”