VTM

Nathalie Meskens doet opvallende vaststelling na haar avond als omroepster

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Nog een hele week lang zal je bij VTM opnieuw omroepsters aan het werk zien. Dit naar aanleiding van het 30-jarig bestaan van de zender.

De eerste die de spits mocht afbijten was Nathalie Meskens. “Het ging vlot, want erg veel werk was het niet”, zegt Nathalie Meskens in Het Laatste Nieuws. “Ook al omdat ik de teksten nu netjes aangeleverd kreeg."

"Vroeger moesten de omroepsters alle programma’s zelf visioneren en hun teksten schrijven. Maar ik vond het fijn en geestig om doen. Ook al omdat het nagenoeg live was, zodat je op de actualiteit kan inspelen en de mensen kan betrekken in wat ze allemaal gaan krijgen".

"Veel stijver"
Er is Nathalie ook iets opgevallen. “Het is me opgevallen dat het er vroeger allemaal veel stijver en officiëler aan toe ging. Nu mag het, gelukkig maar, allemaal wat vlotter en spontaner. Ik denk dat we nu veel natuurlijker mogen presenteren. Kijk naar mij, of naar Niels of Staf en Mathias."

Lachen
"Nu, over tien jaar gaan ze misschien lachen met de stijl die wij nu hebben. Gaat ons haar en onze kleren er dan hopeloos gedateerd uitzien. Dat maakt zo’n terugblik zo fijn. Ik vind het fijn dat elke periode zijn stijl heeft.”