Marthe van K3 opgelucht bij het horen van dit nieuws na breuk met Viktor
PMN
Marthe van K3 opgelucht bij het horen van dit nieuws na breuk met Viktor
Foto: Instagram

De meisjes van K3 vielen niet in de prijzen op de Gouden K’s. Dat zijn de jaarlijkse prijzen die kinderzender Ketnet uitreikt.

Vanavond en vannacht verwachten we enkele winterse buien of zelfs een paar sneeuwbuien. Een donderslag blijft mogelijk, vooral dan aan zee. Tussendoor zijn er ook (brede) opklaringen. In vele streken gaat het vriezen met minima van -5 graden in de Hoge Venen tot 0 of -1 graad in Vlaanderen. Aan zee is het minder koud met minima rond +3 graden. Het is opletten voor ijsplekken. De westenwind waait in het binnenland matig en aan zee nog vrij krachtig. 

Maandag

Maandagochtend is er kans op lokale ijsplekken, met in Hoog-België ook nog enkele sneeuwbuitjes en lage wolken. Al snel wisselen brede opklaringen en enkele wolkenvelden elkaar af. Het blijft overwegend droog maar een (winterse) bui langsheen de Nederlandse en Duitse grens is niet helemaal uitgesloten. We krijgen maxima van -2 graden in de Hoge Venen tot 6 graden aan zee. Er waait een matige, aan zee soms een vrij krachtige wind uit west, krimpend op het einde van de dag naar westzuidwest. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.