“Dan heeft Emma in Familie haar vriend Guido al eerder bedrogen”
PMN
“Dan heeft Emma in Familie haar vriend Guido al eerder bedrogen”
Foto: Medialaan

Bab Buelens wordt stevig aangepakt op de sociale media. Dat komt er nadat in Familie haar personage Emma haar vriend Guido bedrogen heeft.

Zo weet De Bruyne al exact waar hij zijn carrière wil afsluiten. Als zijn contract bij Manchester City afloopt, zal De Bruyne 32 jaar oud is. Een terugkeer naar België zit er niet in, als we zijn zaakwaarnemer mogen geloven.

Niet naar België

“Ik denk niet dat Kevin zijn carrière in België zal afsluiten”, zegt Patrick De Koster in La Dernière Heure. “Het zal eerder in de Verenigde Staten zijn dat Kevin zijn carrière afsluit. Hij is er al enkele keren op vakantie geweest en houdt écht van het land en de cultuur.”

“We hebben het al lachen al eens over een fin de carrière in de MLS gehad. Maar, neen, Kevin heeft nog geen voorstel op zak. Op dit moment beseffen de Amerikaanse ploegen dat het geen zin heeft om hem proberen binnen te halen. Hij verkeert in topvorm.”

Niet naar China

En wat met het Chinese geld? “Enkele Chinese ploegen zullen misschien wel geïnteresseerd zijn, maar ik zie Kevin daar niet zo snel spelen”, besluit De Koster.

Meer nieuws

Meer nieuws

.