“Dit gaat er met Marie gebeuren in de seizoensfinale van Familie”
PMN
“Dit gaat er met Marie gebeuren in de seizoensfinale van Familie”
Foto: Medialaan

We hebben eindelijk het powerkoppel in Familie waar iedereen op zat te wachten. Véronique (Sandrine André) en Lars (Kürt Rogiers) zijn eindelijk samen.

Marieke moet ook vaak onprettige behandelingen ondergaan, zoals sonderen. "Dat is heel confronterend. Aan de ene kant kom ik met mijn kop op tv, aan de andere kant moet ik in mijn blote kont gaan liggen om me te laten sonderen. Ik had het daar heel moeilijk mee", zucht Marieke in Humo.

"Het ging pas beter toen ik begon te denken: `Het zijn verpleegsters. Dat is hun job.' Dat ik een pamper moet dragen, vind ik nog veel erger. Er zijn zoveel dingen waarvan ik in 2008 zei: `Als ik dat aan de hand heb, dan wil ik niet meer.' Al die dingen zijn nu een feit en toch ga ik door. Zo gaat dat: je verlegt telkens weer je grenzen."

Euthanasie
Marieke denkt niet dat ze eeuwig zal blijven vechten. "Nee, dat denk ik niet. Ik hoor van iedereen dat euthanasie zoiets moois is, dat mensen zo zalig en zacht inslapen. Dat is de dood voor mij: inslapen. Daarna is er niks meer."

Meer nieuws

Meer nieuws

.