Helmut Lotti maakt zich pijnlijke bedenking over zijn dochter: “Beklaag ik me de rest mijn leven"

bron: Radio 2
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Helmut Lotti heeft met Messalina ook een dochter. Hij miste een deel van haar jeugd omdat hij geen contact meer het haar had.

“Ik heb destijds aan mijn toenmalige vrouw Kimberly gezegd dat ik heel graag kinderen wou. Die is toen voor mij aan kinderen begonnen want zij wilde eigenlijk nog wachten”, vertelt Helmut bij Radio 2.

“Er waren nadien heel veel problemen om mijn dochter Messalina te zien. We wilden elkaar wel zien maar er was nauwelijks contact door omstandigheden waar ik het niet over wil hebben. Dat gaat over het leven van andere mensen.”

Woede
“Toen ze 14, 15 jaar was zat er wel woede in haar. We hebben dat toen heel goed uitgepraat. Nu is het zo dat we een hele mooie relatie hebben. Ze zegt mij ook heel veel over haar eigen leven en ik probeer haar daar zo goed mogelijk bij te staan.”

Jeugd
“Ik heb een hele hoop van haar jeugd niet gezien van dichtbij. Ik heb haar tussen haar zesde en twaalfde niet zien opgroeien. Dat ga ik mij de rest van mijn leven beklagen. Ik heb haar in die periode ook wel te kort gedaan.”