Niet makkelijk voor Stijn en Nuria uit ’Blind Getrouwd’: “Moeilijke momenten”
PMN
Niet makkelijk voor Stijn en Nuria uit ’Blind Getrouwd’: “Moeilijke momenten”
Foto: Photonews

Stijn en Nuria leerden elkaar kennen in ‘Blind Getrouwd’. Vandaag zijn ze nog steeds samen en hebben ze met Victor zelfs een zoontje.

Nu wou Dennis graag een tweede druk van de kalender uitbrengen die in 1999 uitkwam. Hij zou daar naar eigen zeggen alle rechten toe hebben, gezien de contracten die zij in 1999 ondertekende. 

Tanja en haar raadsman wilden er alles aan doen om dit tegen te houden. Dennis kreeg steun van Michel Van den Brande. Zij waren ervan overtuigd dat zij het bij het rechte eind hadden. Maar nu laat Dennis weten dat de kalender er toch niet komt. "Haar raadsman heeft het héél persoonlijk gespeeld."

Broodroof
"Hij is zelfs buiten zijn boekje getreden door onder andere mediapartners van mij persoonlijk op te bellen om ze af te dreigen met monsterboetes in plaats van de rechthebbende te contacteren. Mij dus." Hij laat wel weten dat hij klacht zal indienen tegen Alex Trappeniers voor laster en broodroof.

Miss-België onwaardig
Ook over Tanja Dexters heeft hij geen goed woord meer over. "Bij deze distantieer ik me volledig van Tanja Dexters en de naaktkalender waar ik ooit zo fier op was."

"Het is genoeg geweest met het circus dat er telkens gemaakt word rond mijn persoon. Ik heb rust nodig en nu dat de kalender er niet komt zal ik deze dan ook nemen. Ik heb geen moment spijt van mijn beslissing en ik vind dat Tanja Dexters officieel ontheven moet worden van haar titel als Miss Belgie omdat ze deze nu al verschillende keren ten schande gemaakt heeft."

Meer nieuws

Meer nieuws

.