VTM

Het loopt helemaal mis voor Olga Leyers in nieuw VTM-programma: "Ben beginnen wenen"

bron: TV-Story
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Olga Leyers (21) is altijd wel te vinden voor een uitdaging. Ze trok ze samen met Sieg De Doncker en enkele 80-jarigen de wereld rond.

Het resultaat van hun reis zei je binnenkort bij VTM. Het is een reis geworden die zeer zwaar was voor Olga.

"Eigenlijk kan je het vergelijken met een scoutskamp. Je lee in een soort bubbel en staat daar niet bij stil. Ook al voelde je soms wel die vermoeidheid. In IJsland zei de cameraman zelfs dat ik mijn ogen wat meer moest opendoen, want anders zag je mijn wallen te veel", lacht Olga in TV-Story.

Bangkok
Het liep op een bepaald moment ook helemaal mis voor haar. "Ik had vooral last van de jetlags. In Bangkok kon ik niet slapen en dus besloot ik om om vijf uur ‘s morgens, enkele uren voor het vertrek naar de luchthaven, een wandeling te maken door de stad."

Geen oriëntatievermogen
"Helaas heb ik totaal geen oriëntatievermogen en liep ik helemaal verloren. Ik wist wel nog de naam van het hotel, maar ik vond het maar niet. En de bevolking spreekt amper Engels, dus daar had ik weinig aan. Intussen zag ik de tijd wegtikken."

In tranen
"Ik vreesde echt dat ik mijn vlucht naar de volgende bestemming zou missen. In het midden van de straat barstte ik in tranen uit. Uiteindelijk heb ik een taxi genomen naar de luchthaven en was ik nog net op tijd voor de vlucht."