Stephanie Planckaert vindt het vreselijk wat haar man Christopher doet: "Zo'n afknapper"
PMN
Stephanie Planckaert vindt het vreselijk wat haar man Christopher doet: "Zo'n afknapper"
Foto: Photonews

Stephanie Planckaert heeft een probleem met wat haar man Christopher doet. Dat laat ze duidelijk merken.

Boonen vormt een team met Anthony Kumpen en Bert Longin. En net als in het wielrennen, gaat Boonen voor het hoogste. Met een Porsche 911 wil hij de nationale titel veroveren in Barcelona.

"Ik denk dat ik hooguit 3 kilogram bijgekomen ben, en dat zijn dan nog vooral spieren. Tegenwoordig zit ik drie keer per week in de fitness", zegt Boonen aan Sporza. 

“Net als het wielrennen is de autosport mijn passie. Ik zie mezelf dit nog 15 of misschien zelfs 20 jaar doen. De beste van de wereld worden zoals in de koers hoeft niet meer, maar het is wel een heel mooie hobby en misschien kunnen we nog mooie prijzen wegkapen. Een titel komt nooit op bestelling, maar ik wil wel heel graag het Belgisch kampioenschap winnen. Ik denk dat alles aanwezig is om het dit jaar al te proberen samen met Anthony Kumpen en Bert Longin."

Er is wel één nadeel aan. Boonen moet rijden op de dag dat het ook Parijs-Roubaix is. “Dat is wel een beetje zuur", gaat Boonen verder. “Ik was graag aanwezig geweest tijdens Parijs-Roubaix. Maar de kalender is wat hij is en daar kan ik niks aan veranderen. Sowieso zal ik tijdens de race wel proberen om tussendoor wat televisie te kijken."

Meer nieuws

Meer nieuws

.