Er is belangrijk nieuws over Kenji Gooris, de zoon van Sam
PMN
Er is belangrijk nieuws over Kenji Gooris, de zoon van Sam
Foto: YouTube

Er is belangrijk nieuws over Kenji Gooris. Hij is de zoon van zanger Sam Gooris en Kelly Pfaff.

Damiano is dan ook sportleraar en personal coach. Hij vindt gezonde voeding en een gezond leven zéér belangrijk. En dat zorgt ook voor dat hij een prachtig getraind lichaam heeft, waardoor hij eigenlijk alle vrouwen aan de haak zou kunnen slaan. Ook Wendy was zijn knappe lichaam niet ontgaan. Toch wil hij één ding hierover héél duidelijk maken, want dit heeft hij al vaker moeten horen. 

"Het stoort me soms - los van Wendy - dat mensen daardoor denken dat ik een player ben", aldus Damiano. "Sporten is mijn job. Ik werk al zeventien jaar als leraar lichamelijke opvoeding en personal trainer. En ik eet gezond, maar niet tot in het extreme, hé."

Hij heeft ook altijd het gevoel dat hij aan nieuwe mensen moet bewijzen dat hij géén player is, ondanks zijn knappe uiterlijk. "Mensen krijgen al snel die indruk als ze mij voor het eerst ontmoeten. Da's een pijnpunt. Gewoon ook omdat ik mij precies altijd moet bewijzen, omdat ik atletisch gebouwd ben. Dat houdt me soms tegen om mensen te leren kennen. Hopelijk krijgt iedereen door 'Blind Getrouwd' nu een ander beeld van mij." 

Meer nieuws

Meer nieuws

.