Het gaat helemaal mis voor Stef Wauters bij VTM-Nieuws: Gigantische blunder maar nipt vermeden
PMN
Het gaat helemaal mis voor Stef Wauters bij VTM-Nieuws: Gigantische blunder maar nipt vermeden
Foto: Photonews

Stef Wauters heeft een enorme blunder maar nipt kunnen vermijden. Het scheelde niet veel of hij was te laat voor de nieuwsuitzending van 19 uur. Hij moest een spurt doen om nog op tijd te zijn. Uitgeput is hij zo dan het nieuws beginnen presenteren.

Maar ging Bo niet een tijdje van het scherm verdwijnen? “Het klopt dat Bo - van zodra haar eerste operatie gepland staat - een tijdje van het scherm zal verdwijnen”, reageert Sara Vercauteren, woordvoerster van de zender, bij Het Laatste Nieuws. ”Maar intussen werken we gewoon verder zoals voorheen. Er is nu volop nieuws in haar expertisegebied dus het leek ons maar normaal dat zij daarover verslag uitbrengt zoals de kijker recent kennis heeft kunnen maken met haar.”

En het zou best kunnen dat Bo nog meer gaat opduiken in de nieuwsuitzendingen. “Het is nooit onze bedoeling geweest om haar meteen van het scherm te halen van zodra het nieuws van Bo als transgender naar buiten kwam. Het klopt wel dat de kijker haar binnenkort een tijdje zal moeten missen wanneer zij aan haar definitieve transitie begint.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.