Viktor Verhulst doet verrassende uitspraak over nieuw programma dat hij gaat presenteren: "Nee, voor mij hoeft dat niet"

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Viktor Verhulst gaat een nieuw programma presenteren op VIER. De zoon van Gert Verhulst zal er het programma 'Love Island' voor zijn rekening nemen.

Het programma is eigenlijk een dagelijkse realitysoap waarin singles in een luxueus vakantiehuis op zoek gaan naar de liefde van hun leven. In Groot-Brittannië was het programma een enorm succes.

Bij VIER hoopt men hier op hetzelfde resultaat. Viktor Verhulst zal daar moeten bij helpen. "Ik sta voor duizend procent achter het programma", zegt Viktor in Dag Allemaal. "En nee, dit is niet de Britse versie van 'Temptation Island'. Er zal ongetwijfeld drama zijn, maar het grootste verschil dat we geen koppels testen, maar wel singles."

Over singles gesproken, Viktor is ook nog single. Hij had in principe ook kunnen deelnemen aan het programma. "Ik snap ook dat mensen zich hiervoor inschrijven. Ik ben ook single, maar ik ga toch passen. Voor mij hoeft dat allemaal niet."