Viktor Verhulst doet verrassende uitspraak over nieuw programma dat hij gaat presenteren: "Nee, voor mij hoeft dat niet"
PMN
Viktor Verhulst doet verrassende uitspraak over nieuw programma dat hij gaat presenteren: "Nee, voor mij hoeft dat niet"
Foto: Photonews

Viktor Verhulst gaat een nieuw programma presenteren op VIER. De zoon van Gert Verhulst zal er het programma 'Love Island' voor zijn rekening nemen.

Abdeslam zei maandag al dat hij geen verantwoording wil afleggen tegenover de rechtbank. “Dat doe ik enkel aan Allah”, antwoordde hij. En dus besliste hij ook om morgen in de gevangenis te blijven en niet naar de rechtszaal af te zakken.

John Maes - die zelf ooit Fouad Belkacem verdedigde - zegt aan VRT dat Abdeslam zijn advocaat Sven Mary nu een serieus probleem heeft. “In één klap zei Abdeslam zo dat hij het Belgische rechts­systeem niet erkent. En zo brengt hij ook zijn advocaat Sven Mary in een lastig parket.” 

"Abdeslam moet consequent zijn. Hij zegt dat hij de rechtsmacht niet aanvaardt, dat hij zich niet onderwerpt aan de rechtbank. Het is dan moeilijk om in dezelfde zin te vragen aan een advocaat om je te verdedigen. Eigenlijk zou hij Mary moeten ontslaan.”

"Mary kan enkel afstand doen van de uitspraken van Abdeslam via een mandaat van zijn cliënt. Als Abdeslam zegt dat het hem spijt en afstand doet van zijn uitspraken, is het probleem opgelost. Maar als hij dat niet doet, moet meester Mary voor zichzelf in eer en geweten uitmaken of hij Abdeslam nog wel op een geloofwaardige manier kan vertegenwoordigen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.