Sensationele terugkeer in Familie van deze acteur? "Het zou best kunnen"
PMN

Is er een sensationele terugkeer in de maak bij Familie? Het zou een enorme steunt van formaat zijn mocht dit gebeuren.

Vandaag verwachten we over de noordwestelijke landshelft meestal veel zon. Over het zuidoostelijk deel van het land is het eerst zwaarbewolkt met eventueel nog wat lichte sneeuw, maar in de loop van de dag verschijnen er ook daar meer opklaringen en blijft het er droog. In Belgisch Lotharingen kunnen de lage wolken wel tot de avond blijven hangen. Het blijft koud met maxima van 2 à 3 graden aan zee, rond het vriespunt in het centrum tot -3 graden in de Hoge Venen. De noordelijke wind is zwak tot matig. 

Vanavond en vannacht wordt het in de meeste streken lichtbewolkt. Over het uiterste westen en later ook in het uiterste noordwesten krijgen we meer wolken met kans op een paar lokale sneeuwbuien. Lichte ijzel is niet uitgesloten. Het vriest stevig met minima van -1 graad aan de kust, rond -5 à -6 graden in het centrum tot -10 graden of lager in de Ardennen. De wind is zwak en veranderlijk. 

Een uitloper van het hogedrukgebied der Azoren zorgt donderdag voor rustig en droog weer met mooie zonnige perioden. Aan de kust en in het westen is er meer bewolking met daar aanvankelijk nog kans op wat lichte sneeuw. De ochtend is zeer koud maar overdag klimmen de temperaturen naar waarden tussen -1 graad in de Hoge Venen tot +4 of +5 graden in het centrum en het westen. De wind is eerst zwak en veranderlijk en wordt later in het westen meestal matig en draait naar het zuidwesten. 

Vrijdag schuift vanaf het westen een storing traag over het land. Dat gaat gepaard met sneeuw en smeltende sneeuw, in de namiddag over het westen overgaand in regen. De storing bereikt in de avond het oosten van het land. Daar blijft het ook 's avonds en 's nachts sneeuwen. Op het einde van de dag bereiken we temperaturen van 0 graden in de Ardennen tot 5 graden aan zee. Er staat een matige en aan zee later een vrij krachtige wind die draait van zuidwest naar noordwest. 

Zaterdag kan er eerst nog wat sneeuw vallen in het oosten van het land. Daarna krijgen we afwisselend wolkenvelden en enkele opklaringen, mogelijk valt nog hier en daar een bui, in de Ardennen een sneeuwbui. Maxima van 1 graad in de Ardennen tot 6 graden in het centrum en westen. 

Zondag en begin volgende week krijgen we Atlantische storingen te verwerken. In Vlaanderen zal de eerste neerslag als smeltende sneeuw of sneeuw vallen, maar daarna gaat dit in de meeste streken over in regen. In de Ardennen is sneeuwval mogelijk. Temperaturen rond 4 à 5 graden in het centrum van het land. Later op maandag en dinsdag is het veelal droog met regelmatig wat zon.

Meer nieuws

Meer nieuws

.