An Lemmens krijgt vreemd bericht aan en dat heeft grote gevolgen: "Ik wil u zo hard neuken, dat iedereen je hoort kreunen"
PMN
An Lemmens krijgt vreemd bericht aan en dat heeft grote gevolgen: "Ik wil u zo hard neuken, dat iedereen je hoort kreunen"
Foto: Medialaan

An Lemmens heeft een bewogen dag achter de rug. De presentatrice van VTM gooide het bericht ook op de sociale media, maar dat had ze beter niet gedaan.

De steenrijke zakenman, bekend van het VIER-programma The Sky Is The Limit, is alvast kandidaat-overnemer. Dat meldt Het Laatste Nieuws. “Hij is één van de vele kandidaten, ja. Maar niks is al definitief”, klinkt het bij Oostende.

Azimi bezocht gisteren (dinsdag, nvdr.) de Versluyst Arena om het overnamedossier te bestuderen. Samen met zijn broer Sasan werkte hij zich van straatarm vluchteling uit Iran op tot multimiljonair dankzij een gsm-winkel in het Zeeuwse Sluis. Tegenwoordig bezitten de broers ook een aantal elektroshops, een hotel en vastgoed.

Salar Azimi, stak gisteren niet weg dat hij het dossier kwam bestuderen. Hij werd voorgereden in een zwarte Rolls-Royce met chauffeur en met een hele delegatie in zijn kielzog. Marc Coucke was niet van de partij.

10 à 15 miljoen

Coucke wil overigens 10 à 15 miljoen euro voor KVO, maar daar staat tegenover dat de club 23,5 miljoen schulden heeft. Al zou dat bedrag met 9 miljoen moeten zakken als alle achterstallige betalingen voor transfers van spelers zijn binnengekomen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.