"Er staat Cedric nog een nieuwe shock te wachten en dan moet het ergste nog komen"
PMN
"Er staat Cedric nog een nieuwe shock te wachten en dan moet het ergste nog komen"
Foto: Medialaan

Cedric (Yanni Bourguignon) mag aan den lijve ondervinden dat Marie (Lien Van de Kelder) het spel hard speelt. Ze wil eigenlijk dat hij zijn kind zal zien eens het geboren is.

"Ik kom tot rust in de dierentuin, of ik vind er troost...", aldus Janine Bisschops. "Bij mijn olifanten. Mijn lievelingsdieren. Troost voor...", waarna er een diepe zucht volgt. "Ik weet nog goed dat Mitta Van der Maat na m'n scheiding zei: `Och Janine, binnen het halfjaar heb jij toch een nieuw lief, zeker!' Twaalf jaar later ben ik nog altijd alleen." 

En dat zit blijkbaar diep bij Janine. Zo kruipt ze 's avonds om 7 uur in bed, om te ontsnappen aan de eenzaamheid. "Er zijn dagen dat het goed gaat. Overdag heb ik ook genoeg te doen: werken, vrienden die mij mee uit nemen. Maar tegen de avond wordt het moeilijker. Dan bekruipt mij dat gevoel van `alleen zijn'. Soms kom ik dan hier in de zoo wat wandelen. In de latere namiddagen vroege avond zie je hier veel mensen alleen rondlopen, of op een bankje zitten." 

Maar toch vindt ze geen geliefde om haar dagen mee te delen. En ze denkt ook dat ze de reden weet, waarom mannen geen relatie met haar willen aangaan. "Onlangs had ik nog een fijn contact met een mooie man. Maar mijn bekendheid schrikt mannen blijkbaar af. Al wil ik héél graag nog één keer verliefd worden. Samenwonen zou ik niet meer doen, ik zie eerder een langeafstandsrelatie voor mij. Op weekdagen gezellig in m'n eigen huis, in de weekends samen. Maar ja..." 

Meer nieuws

Meer nieuws

.