Stephanie Planckaert maakt zich bedenking over haar relatie met Christopher: “Ik kan niet anders dan dit te aanvaarden”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Stephanie Planckaert is intussen al tien jaar getrouwd met Christopher. Ze zijn ook ouders van Iluna (13), Mageno (11) en Elara (3).

Stephanie spreekt in Dag Allemaal vrijuit over haar seksleven met Christopher. “Als ik moet kiezen tussen een zondag uitslapen of seks? Dan ga ik toch voor de seks kiezen, al vind ik dat het allebei moet kunnen”, zegt ze.

“Zoiets gebeurt spontaan. Het ene moment in je leven heb je veel seks, op andere momenten gebeurt er amper wat, of zelfs niets. Christopher en ik zijn dan ook al tien jaar getrouwd, en nog veel langer samen. Het lijkt mij dan ook niet onlogisch dat je seksleven in die hele periode wel wat ups en downs kent.” 

Gezinssituatie
“Dat verandert, net zoals je gezinssituatie. En da’s iets wat je moet aanvaarden, vind ik. Christopher en ik hebben een tijd van die date-avonden ingepland, zoals ze weleens aanraden. De zogenaamde agendaseks. Maar dat werkt niet voor ons. Veel te geforceerd.” 

Gesprekken
“Nu plannen we soms wel momenten voor ons tweeën in, maar dan genieten we er vooral van om eens zonder de kinderen rustig te kunnen tafelen, en andere gesprekken te voeren dan wanneer ons kroost erbij zit."