Er is groot nieuws over Viktor Verhulst

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Viktor Verhulst timmert verder aan zijn carrière. De zoon van Gert Verhulst gaat op VIER een programma presenteren.

Met negen nieuwe programmatitels en drie nieuwe gezichten zetten de zenders VIJF, VIER en ZES het jaar in. Eén van de nieuwkomers is Viktor Verhulst.

Viktor gaat het programma 'Love Island' presenteren. Hij zal de heetste loveshow komende zomer presenteren. Dat meldt Het Nieuwsblad.

In ‘Love Island’ worden een aantal jonge singles gevolgd tijdens hun verblijf in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden.

Ze zijn op zoek naar hun perfecte match, maar zoals wel vaker loopt de zoektocht zelden over rozen. Een stevige dosis flirten, jaloezie en afwijzing gooien geregeld roet in het eten.

Ze moeten hun partner zorgvuldig uitkiezen en ze moeten ook de kijker overtuigen. Samen moeten de kandidaten de harten van de kijkers thuis zien te veroveren, want onder meer via de website van de zender en de ‘Love Island’-app kunnen de mensen een oordeel vellen door middel van hun stem. Wie de kijker niet weet te overtuigen, riskeert het programma te moeten verlaten.