Christoff komt plots tot een besef na zijn hartoperatie: “Ik vind het vreselijk dat ik dit moet doen”
PMN
Christoff komt plots tot een besef na zijn hartoperatie: “Ik vind het vreselijk dat ik dit moet doen”
Foto: Photonews

Christoff heeft een hartoperatie moeten ondergaan. De zanger heeft inmiddels het ziekenhuis mogen verlaten, maar zal nog veel moeten rusten. Hij had last van een lekkende hartklep.

Vader Adrie Van der Poel voelde de bui al hangen. “Ik was hier een beetje op voorbereid. Ik wist dat Wout hier super zou zijn, dat zag je vooraf aan alles”, reageert hij bij Sporza. 

“In de cross zelf zag je na een halve ronde dat er aan Van Aert niets te doen zou zijn. Hij ademde niet. Het verschil was meteen ook gigantisch groot. Zo snel twee minuten bijeen fietsen, is niet normaal. Hij pakte op een gegeven moment bijna een halve minuut per ronde. Van Aert was dus uitzonderlijk goed.”

“De meesten zullen zeggen dat er maar één dag telt. Maar ik vind dat niet”, gaat Van der Poel verder. “Mathieu is dit seizoen gewoon de beste renner. Hij draagt die regenboogtrui niet en dat is jammer. Maar zijn tijd komt wel nog. Mathieu heeft gereden voor wat hij waard is, hij heeft een schitterend seizoen met bijna overal overwinningen. Hij mist de wereldtitel en dat is uiteraard wel een beetje sneu.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.