Jacky Lafon neemt opmerkelijk besluit: “Dit moet er gebeuren als ik dood ben”
PMN
Jacky Lafon neemt opmerkelijk besluit: “Dit moet er gebeuren als ik dood ben”
Foto: Photonews

Jacky Lafon is eigenlijk heel gelovig. Ze put veel moed uit haar geloof.

Helmut Lotti komt uit een bescheiden gezin, waar er geen geld was voor vele extra's. Maar dan besloot Helmut om in de showbizz te stappen, en had hij na drie kwartier zingen al meteen 15.000 frank in zijn handen. "Ik vond het heel erg dat ik meer geld verdiende met me drie kwartier te amuseren, dan mijn ma met een maand werken in de fabriek", aldus Helmut Lotti. 

Al zegt hij dat hij het nooit gedaan heeft voor het geld. "Met die instelling zou ik nooit gestaan hebben waar ik nu sta", klinkt het. Toch doet hij nog een andere opvallende bekentenis. "Ik heb de helft van mijn geld weggegeven." En iedereen weet dat Helmut veel geld verdient heeft in zijn carrière. 

Dat hij de helft van zijn geld heeft weg gegeven, komt volgens hem omdat hij anderen hun geluk wil gunnen én omdat hij voor zichzelf heel kritisch is voor wat hij voor zichzelf koopt. Het enige waar hij wél geld aan geeft voor zichzelf is aan kleding en huisinrichting. 

"Ik rij al acht jaar met dezelfde koersfiets. Onlangs zag ik zo een speciale koersfiets staan met speciale banden waarmee je ook off road kan rijden zonder schrik voor een lekke band. Marieke (zijn vriendin, nvdr.) zei dat ik mezelf wel eens mocht belonen na zo’n zware tournee. Maar 1.500€ uitgeven aan iets wat ik niet echt nodig heb, dat kan ik niet."

Meer nieuws

Meer nieuws

.