Fabrizio is razend: "Stop onmiddellijk met dat hyprocriete gezeik"

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Fabrizio en Pommeline vertoeven momenteel op vakantie. Fabrizio zijn zonnebril werd er al gestolen en nu ging het opnieuw fout.

Fabrizio en Pommeline zijn gaan zwemmen met de dolfijnen. Maar blijkbaar ging dat voor hem toch niet zo vlot." Deze caption schrijf ik nu met mijn tenen na een ongelukje met Picasso en Don Josè. Ik hoop dat het hun gesmaakt heeft", schreef Fabrizio op de sociale media.

Er kwamen heel wat negatieve commentaren op die post. Wat er precies aan de hand is, weten we niet. Veel mensen denken dat Fabrizio aan het vechten is gegaan met de dolfijnen en vind dat dan absoluut niet kunnen. 

Hij raakte de commentaren wel kotsbeu. De eerste die nog met zen hipocriete gezeik afkomt word geblokt btw. I posted a picture. Ik heb da beest niet geslacht en opgevreten, okay", reageerde Fabrizio weer.

Al kwamen er ook wel postieve reacties. "Heel sjiek wat jullie gedaan hebben", reageerde er iemand. En er was nog iemand anders die denkt te weten wat er aan de hand is: "Ze zijn allemaal jaloers op jullie."