Kürt Rogiers: “Mijn dochter Merlijn in tranen, zo hard kwam dat binnen”
PMN
Kürt Rogiers: “Mijn dochter Merlijn in tranen, zo hard kwam dat binnen”
Foto: Photonews

Kürt Rogiers speelde voor het eerst met zijn dochter Merlijn samen. Ze deden dat in een videoclip van ‘The Voice’-finalist Shane Hendrix.

Stromae had tijdens zijn muziekcarrière altijd kort haar, en vaak een geklede polo aan. In 2015 werd hij ernstig ziek, na het slikken van pillen tegen malaria, omdat hij bezig was aan een tournee door Afrika. Nu, drie jaar later, heeft hij nog steeds last van de nawerkingen van die pillen. Sindsdien horen we niets meer van hem. 

Onlangs kwam een fan Stromae tegen, en herkende hem meteen. Ze ging samen met hem op de foto. En dat is toch opvallend, want vele fans zouden hem niet meer herkennen, zeggen ze nadat de vrouw de foto op Twitter deelde. 

Stromae draagt namelijk een trainingspak maar vooral: zijn haar is lang geworden! 

Fans reageren verdeeld. De ene vindt het mooi of vindt dat hij gewoon zijn eigen ding moet doen, terwijl anderen gechoqueerd reageren en nog anderen zelfs gemeen reageren. Zo zijn er reacties met huilende mannetjes, maar ook afbeeldingen van 'dieren' met enorm veel haar. Sommigen geloven zelfs niet dat hij het echt is. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.