Martine Jonckheere na haar terugkeer in Familie: "Verschrikkelijk wat er gebeurde, en ik weet niet hoe het verder moet"

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Marie-Rose heeft Amèlie neergestoken. Toen ze bekende, werd Marie-Rose meteen overgebracht naar de gevangenis.

Martine Jonckheere is heel diep moeten gaan. "Een moeder die haar eigen kind in de gevangenis laat verkommeren terwijl ze zélf verantwoordelijk is voor die misdaad. Je kan je niet inbeelden dat zoiets écht gebeurt", bedenkt Martine zich in TV-Familie

"’t Is inderdaad verschrikkelijk. Maar ik kan mij toch wel voorstellen dat zoiets écht gebeurt. Kijk, Marie-Rose wilde Veronique tot inzicht brengen, over wat ze haar heeft aangedaan door met Mathias te trouwen." 

"De man die Marie-Rose zo diep had gekwetst. Aanvankelijk wilde ze zich op de één of andere manier wel wreken, denk ik. Maar het is nooit echt haar bedoeling geweest om Veronique voor die moordpoging te laten opdraaien."

De vraag is of Martine nog blijft in Familie? "Ik weet niet hoe het nu verder gaat verlopen. Voorlopig blijft Marie-Rose in de gevangenis wegens poging tot moord. Maar voor hoelang? (korte stilte) Ik hoop dat Marie-Rose nog een toekomst heeft. Maar eigenlijk moet je dat niet aan mij maar aan de ‘Familie’-makers vragen. Ik hou in m’n achterhoofd dat in een soap altijd álles mogelijk is."