Martine Jonckheere na haar terugkeer in Familie: "Verschrikkelijk wat er gebeurde, en ik weet niet hoe het verder moet"
PMN
Martine Jonckheere na haar terugkeer in Familie: "Verschrikkelijk wat er gebeurde, en ik weet niet hoe het verder moet"
Foto: Medialaan

Marie-Rose heeft Amèlie neergestoken. Toen ze bekende, werd Marie-Rose meteen overgebracht naar de gevangenis.

Ook het vertrek van Hanni is volgens Vandenbempt slecht nieuws. Hanni was eigenlijk een garantie op doelpunten en laat dat nu net zijn wat Anderlecht zo moeilijk maakt dit seizoen. Daarenboven haalde het Morioka, die nog moet bewijzen dat hij het niveau van Anderlecht aankan.

"Van Holsbeeck heeft in deze transferperiode moeten boksen met zijn handen vastgebonden op zijn rug. Dan kan je met veel geluk hier en daar een kopstoot uitdelen, maar dan zal je toch vooral klappen krijgen. Met Hanni is toch anderhalf jaar zekerheid en rendement vertrokken. Hij kreeg veel kritiek van de supporters, maar was goed voor 23 doelpunten en 25 assists. Morioka van Waasland-Beveren moet hem nu vervangen. We zullen zien of hij op een hoger niveau hetzelfde rendement zal halen", aldus Vandenbempt.

Ook bij de komst van Markovic kan je de nodige vragen stellen. Een speler, ooit een groot talent, die helemaal geen wedstrijdritme heeft. Dat doet Vandenbempt denken aan spelers Djuricic, die ook ooit eens naar Anderlecht kwam. Een succes werd dat ook niet.

"Ineens komt er dan wel nog een flankaanvaller. Markovic kennen we nog van een paar jaar geleden. Dat was een supertalent, Liverpool betaalde toen 25 miljoen, maar nadien heeft hij de ene mislukking na de andere meegemaakt. Zijn laatste wedstrijd speelde hij in mei, dus het is een speler zonder wedstrijdritme. Zo zijn er de voorbije jaren al een paar naar Brussel gekomen tijdens de wintermercato, zoals Marin en Djuricic, en dat zijn geen successen geworden. Ik denk dat de Anderlecht-fans met een kater zijn wakker geworden."

Meer nieuws

Meer nieuws

.