Miss België Angeline Flor Pua maakt opvallende keuze : "Dat was niet mijn doel"
Miss België Angeline Flor Pua maakt opvallende keuze : "Dat was niet mijn doel"
Foto: Archieffoto

Volgende week zaterdag is er een nieuwe missverkiezing. Dat betekent dat Angeline Flor Pua haar jaar als miss kan afsluiten. Ze kiest ervoor om terug in de anonimiteit te gaan.

Vandaag wordt verwacht dat de film de kaap van 100.000 kijkers bereikt. "Wij hadden gehoopt op iets meer kijkers dan 'Black' -200.000 dus. En nu staan we na een week al op bijna 100.000. Het gaat écht snel! Maar gaan zweven? Nee, da's niks voor ons! Chill”, zeggen ze in Het Laatste Nieuws.

En ze zijn nog in de running voor de regie van Bad Boys. Het populaire regisseursduo is onderhandeling en verwacht snel een antwoord. In die film speelt ook Will Smith mee.

"Heel binnenkort vindt er een screening van 'Patser' plaats in Amerika. Al mailen we hem misschien al, zodat Will hem sneller kan bekijken", zegt Adil. De onderhandelingen zijn al volop aan de gang. Vorige week nog werd er heen en weer geskypet.

“We slapen met onze gsm naast ons bed en onze koffers zijn gepakt, voor het geval hij zegt dat we direct moeten vertrekken. Het is echt heel spannend nu", aldus Bilall.

Meer nieuws

Meer nieuws

.