Jits Van Belle verklapt al de afloop van de verhaallijn tussen Robyn en Benny
PMN
Jits Van Belle verklapt al de afloop van de verhaallijn tussen Robyn en Benny
Foto: Medialaan

Robyn is in Familie het jaar begonnen met veel zorgen. Haar broer Jonas zit in de gevangenis en haar lief Benny wil ze niet meer zien.

"Op alle sites en in alle kranten is Boudewijn Van Spilbeeck  (Baudouin op zijn pas :-)) al een vrouw geworden: Bo. Er wordt over "zij" en "haar" geschreven. Ik ben nog zo ver niet. Zoiets gaat niet per ordonnantie. Voor mij blijft hij nog een tijdje Boudewijn. Maar het komt wel goed, hoor", aldus Dendievel.

"Ik ken Boudewijn al meer dan dertig jaar, we zijn al even lang bevriend. Maar niet intiem bevriend, dat is nu wel duidelijk. Had ik het gezien? Had ik het zelf zien aankomen? Ik moet eerlijk zijn. Het antwoord luidt nee. Ik heb die ruim dertig jaren nog eens overlopen."

"Ik zie een man. Een amusante, irritante, toegewijde, hoogst intelligente en bekwame man, een family man ook, een vader. Ik heb de twijfels niet gezien, de kreukels in het ideaalbeeld, de barsten in de mannelijke oppervlakte. De laatste vijf jaren ja, toen ik ervan hoorde, dan ben ik erop beginnen te letten. Maar ik heb hem er nooit naar gevraagd."

"Het zal vreemd zijn, die eerste ontmoeting. We zullen elkaar zoenen, zoals we altijd al hebben gedaan, zuiderlingen die we graag willen zijn. Maar naar de documentaire die Catherine Moerkerke over Boudewijn/Bo heeft gemaakt heb ik niet gekeken, dat is er net iets te veel aan. Vind ik, voor alle duidelijkheid."

Meer nieuws

Meer nieuws

.