"Dit frustreert Jean-Marie Pfaff enorm en dat is al een hele tijd"

bron: Eigen berichtgeving
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Jean-Marie Pfaff heeft zich onlangs een bus gekocht. Je kan de bus en eventueel ook hem als chauffeur inhuren. Jean-Marie brengt je naar waar je wil.

Carmen Pfaff zei onlangs nog dat Jean-Marie een klein pensioen had. "Maar iemand met een klein pensioen kan zich geen bus veroorloven", zegt een showbizzwatcher. "Die mensen moeten meestal zien wat ze kopen om de eindjes aan elkaar te kunnen knopen. Ik veronderstel dat dit bij Jean-Marie niet zo is."

"Ik denk dat Carmen het in een andere context bedoelde. Jean-Marie was destijds doelman bij de Rode Duivels en Bayern München. Als je het gaat vergelijken met wat bijvoorbeeld Thibaut Courtois nu opstrijkt, dan heeft Jean-Marie inderdaad een stuk minder gekregen."

"Het is ook zo dat Jean-Marie zich al een hele tijd ondergewardeerd voelt. Hij vindt dat de mensen te weinig respect voor hem tonen. Hij is tenslotte toch een topdoelman geweest, redeneert hij. Jean-Marie wordt graag aanzien als 'de grote doelman van destijds' en daar gaat niet iedereen in mee. Dat frustreert hem soms."