Ooggetuige is iets opgevallen: “Heel opvallend wat Marta deed bij Thibaut Courtois”
PMN
Ooggetuige is iets opgevallen: “Heel opvallend wat Marta deed bij Thibaut Courtois”
Foto: Photonews

Thibaut Courtois kan met een tevreden gevoel terugblikken op 2018. Hij werd verkozen tot beste doelman van het WK en versierde een transfer naar Real Madrid.

Kundi werd in oktober geboren. Het diertje werd al van bij de geboorte verstoten door moeder Simone, die niet het minste interesse toonde in haar jong. De verzorgers namen dan de taak van moederrol op hun. Ze brachten Kundi met de fles groot.

En gisteren liep het pas echt goed fout. Kundi liep zijn voederbakje omver en schrok zo erg, dat hij zijn poot brak. “Door de complexiteit van de breuk kon het girafje niet meer gered worden en werd er beslist om het dier te laten inslapen”, vertelt Melissa Nollet, dierenarts in Bellewaerde. “Het volledige team had een sterke band met Kundi, die ze de laatste maanden met de beste zorgen hadden omringd.”

Bellewaerde meldt ook nog dat de dood van de babygiraf er heel onverwacht komt en dit een shock is voor medewerkers. Zijn lichaam zal worden overgebracht naar de faculteit Diergeneeskunde van de universiteit Gent voor verder wetenschappelijk onderzoek.

Meer nieuws

Meer nieuws

.