De kinderen van Koen Wauters kregen een verbod opgelegd : "Maar ze vonden het plezant"

bron: Het Laatste Nieuws
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
Koen Wauters zal in het programma ‘Groeten uit’ te zien zijn. Samen met zijn vrouw Valerie en zijn kinderen Zita en Nono. Ze keren terug naar 1979. Toen was Koen 12 jaar oud.

In die tijd bestonden er nog geen smartphones, dus moesten de kinderen van Koen die afgeven. Dat vonden ze niet zo erg volgens Koen. “Integendeel. Ze vonden het zelfs plezant. Een heel weekend lang hadden Zita en Nono hun mama en papa voor zich alleen en waren we nog eens écht met elkaar bezig. Onze kinderen zijn sowieso niet overdreven actief op sociale media, dat mogen ze niet van Valerie en mij."

“We hebben gekookt, spelletjes gespeeld en ik heb de kinderen leren rijden in die Renault R4. We speelden ook videogames, zoals ‘Pong’. Da’s niets in vergelijking met ‘Fortnite’, maar Zita en Nono hebben zich toch geamuseerd. Ze hebben vooral genoten van het samenzijn, denk ik"

Voor Koen was het een geslaagde aflevering. "We hadden eindelijk tijd voor elkaar. Dat was vroeger echt zo. Ook de kleren en het autorijden vonden ze leuk. We hebben het weekend beëindigd in de botsauto’s, iets wat we vroeger met de familie Wauters heel graag deden.”