“Dit heeft Marie-Rose gedaan voor ze Amélie neerstak”
PMN
“Dit heeft Marie-Rose gedaan voor ze Amélie neerstak”
Foto: Medialaan

Marie-Rose heeft Amèlie neergestoken. Dat weten we nu wel zeker. Maar hoe en waarom? Dat gaat vandaag en morgen duidelijk moeten worden.

Maar het is Ini zelf die beslist heeft om te stoppen met Familie. “Het was van in het begin afgesproken dat ik maar een bepaalde periode zou meespelen”, licht ze toe in Dag Allemaal. “Ik vind het nog te vroeg om mij al jaren aan een reeks te binden. Dat neemt niet weg dat ik er heb van genoten en misschien duik ik ooit nog wel eens op.”

Ini is wel geschrokken van de reacties van de fans. “Ik wist niet dat Viv zo populair was. Dat is voor mij hartverwarmend. Nu, ik waak erover dat ik er ook niet te veel belang aan hecht. Ik probeer het als een soort observator op te nemen, zodat het niet persoonlijk wordt.”

Er is wel één ding waar Ini veel spijt van heeft. “Het was heel raar om mijn laatste draaidag niet met Roel Vanderstukken te kunnen doen. Ik had zo graag nog eens één keer samen met hem op de set gestaan. Maar het voornaamste is dat hij goed aan het herstellen is van zijn hartoperatie. Maar ook chapeau voor Govert dat hij zich op zo’n korte tijd heeft ingewerkt. Doe het hem maar na, hé.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.