Regi heeft dramatische gedachte: "Ik denk daar vaak aan"
PMN
Regi heeft dramatische gedachte: "Ik denk daar vaak aan"
Foto: Photonews

Regi mag absoluut niet klagen. Met 'Ellie' scoorde hij niet alleen een zomerhit in ons land, maar ook in de rest van het Europa werd het een hit.

"Medisch is er bij een gezond persoon ook geen enkel bezwaar, op die leeftijd. Natuurlijk heeft het skelet zich 'gezet'. Een grote schoenmaat of lengte ga je niet meer veranderen. Maar hormonen kunnen de vetreserves wel verdelen, wat tot een vrouwelijker figuur leidt", vertelt De Sutter in Het Laatste Nieuws. "Wat moeilijker ligt, is de stem. Op latere leeftijd plots een octaaf hoger praten, lukt niet altijd, of is niet altijd even natuurlijk."

De vraag is nu of men snel zal wennen aan het feit dat Boudewijn Bo is geworden. "O, dat is zeer verschillend. Wie Boudewijn nooit heeft gekend en straks Bo op het scherm ziet, zal snel wennen. Wie Boudewijn wél heel lang heeft gekend, zal allicht meer tijd nodig hebben om de knop om te draaien. Voor kinderen en partners is de verandering daarom het moeilijkst. Transgender zijn staat overigens los van seksuele geaardheid."

Meer nieuws

Meer nieuws

.