Bo Van Spilbeeck heeft waarschuwing gekregen: “Je bent het nu echt wel aan het uitlokken”
PMN
Bo Van Spilbeeck heeft waarschuwing gekregen: “Je bent het nu echt wel aan het uitlokken”
Foto: Instagram

Bo Van Spilbeeck wacht dit jaar opnieuw een spannend moment. Ze brengt een boek uit over haar transitie die ze vorig jaar onderging.

In een reactie aan Sporza liet WB-voorzitter Dirk Huyck weten dat de Japanner al een persoonlijk akkoord heeft met Anderlecht, maar dat de transfer nog niet rond is. Beide clubs zijn er nog niet uit en uiteraard is dat noodzakelijk om van een transfer te kunnen spreken. Huyck beseft wel dat het moeilijk zal worden.

"Er is vergevorderde interesse van Anderlecht voor Morioka. Hij zou ook al een persoonlijk akkoord hebben met de club. Dat maakt het voor ons iets moeilijker om de speler nog te houden. Er is wel nog geen akkoord tussen de twee clubs", aldus Huyck.

De voorzitter ziet opnieuw hetzelfde scenario opduiken als met Seck. Die verliet Waasland-Beveren voor RC Genk en als de speler zelf wil vertrekken is er volgens de voorzitter weinig aan te veranderen. Ook nu wordt het dus ontzettend moeilijk, al zouden ze hem met het oog op Play-Off I toch willen overtuigen.

"We staan dicht bij een plaats in Play-off I en dat maakt het nog pijnlijker. We hebben tot dusver een heel goed seizoen gespeeld en verdienden eigenlijk nog meer punten dan we nu al hebben. Maar als een speler niet meer met zijn hoofd bij de club is en al een akkoord heeft, wordt het moeilijk om die speler nog te overtuigen zijn contract uit te doen. Dat was ook bij Seck het geval."

Meer nieuws

Meer nieuws

.