Tanja Dexters wil er helemaal voor gaan : "Dat zie ik als een enorme uitdaging"
Tanja Dexters wil er helemaal voor gaan : "Dat zie ik als een enorme uitdaging"
Foto: Photonews

Tanja Dexters moet helemaal opnieuw beginnen na haar scheiding. Dat vertelt ze in Story. Ze wil er vol voor gaan.

MAANDAG
Maarten krijgt schokkend nieuws te horen. Evy voelt zich schuldig. Emma is ontgoocheld omdat de fuif voor Guido minder heeft opgebracht dan verwacht. Benny wil Robyn verrassen voor Valentijn, maar weet niet hoe. Hij vraagt raad aan Jenny. Marie raadt Amélie een psycholoog aan, maar zij weigert.

DINSDAG
Jelle zit in de put. Stefanie is nog steeds op zoek naar welke professionele richting ze wil inslaan. Alfons raadt haar een job in het leger aan. Véronique en Rudi werken samen verder aan de kindercollectie voor het goede doel. Amélie ziet bij Jan oude foto's van haar vader Guido.

WOENSDAG
Amélie vindt dat Lars Mathias moet uitbetalen. De situatie zorgt voor wrevel binnen Fashion. De Friends zitten met de handen in het haar en vestigen al hun hoop op Stefanie. Guido vraagt Kobe om meer overuren te draaien. Louise probeert Jelle mee op sleeptouw te nemen.

DONDERDAG
Lars licht Peter en Véronique in over zijn plannen met Mathias. Trudy bedankt Louise om Jelle er bovenop te helpen na zijn terugkeer uit Los Angeles. Emma krijgt een interessant voorstel via Instagram. Benny is bang dat Robyn niet blij is met zijn Valentijnscadeau. Alfons heeft verrassend nieuws voor Stefanie.

VRIJDAG
Benny ziet zich genoodzaakt om zijn trip met Robyn af te blazen, tenzij Jenny hem kan helpen. Hij heeft het bovendien moeilijk met het voorstel van Alfons voor Stefanie. Rudi maant Véronique aan om het rustiger aan te doen. Het leven als influencer valt Emma zwaarder dan verwacht.

Meer nieuws

Meer nieuws

.