Tatyana Beloy heeft iets te vieren
Tatyana Beloy heeft iets te vieren
Foto: Medialaan

Het gaat Tatyana Beloy voor de wind. Ze was te zien als verleidster van Peter Van Den Bossche in Familie, en nu heeft ze weer goed nieuws gekregen.

Agenten waren afgezakt naar de woning in de Alsembergsesteenweg in Dworp - dat is een deelgemeente van Beersel - nadat een man zich vermoedelijk van het leven heeft beroofd in Molenbeek. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Intussen is er meer informatie bekend. Het gaat om drie kinderen van 10, 8 en 6 jaar. De 39-jarige man zou eerst zijn ex en zijn kinderen om het leven gebracht hebben en vervolgens een einde gemaakt hebben aan zijn eigen leven.

Rond halfzes brak brand uit in de ondergrondse parkeergarage aan de Mettewielaan in Molenbeek. Dat zorgde voor een stevige rookontwikkeling aan de gangen van het grote appartementsgebouw. Toen het vuur gedoofd was en de brandweer het vuur aan de achterkant van het gebouw wilde bestrijden, werd het levenloze lichaam van een man aangetroffen.

“Het gaat om de 39-jarige bewoner van de twintigste verdieping”, zegt Ine Van Wymersch van het Brusselse parket aan Het Nieuwsblad. “De politie ging een kijkje nemen in zijn appartement, waar de deur slotvast bleek. Alles wijst er voorlopig op dat de man naar beneden is gesprongen. We vermoeden ook dat de brandende wagen zijn wagen was. Dit had veel erger kunnen uitdraaien.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.