Halfzus van Meghan heeft dringende boodschap: "Als je dit nu niet doet, ga je daar de rest van je leven veel spijt van hebben. De tijd dringt!"

bron: The Sun
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Kerstmis is een tijd van verzoening. Dat moet ook Samantha Markle, de halfzus van Meghan, gedacht hebben toen ze haar kerstbrief schreef. Ze haalde in die brief scherp uit naar Meghan en prins Harry.

Samantha Markle heeft het erg moeilijk dat Meghan gebroken heeft met haar vader. Volgens Samanta gaat het echt niet goed met vader Thomas Markle.

"Het is misschien zijn laatste Kerstmis", schrijft ze in haar brief. De krant 'The Daily Mirror' kon die brief inkijken. "Ik denk dat Meghan heel veel spijt gaat krijgen als ze het nu niet goed gaat maken met de familie."

"De klok tikt. Voor papa kan elke dag de laatste tijd zijn. Ze heeft geen tijd meer te verliezen. Meghan moet nu snel handelen voor het te laat is."

En ze haalde ook uit naar prins Harry. "We keken allemaal naar hem op", gaat Samantha door op haar elan. "Maar hij zet zich gewoon boven de familie. Wel, bij ons staat er niemand boven de familie. Harry gedraagt zich zeer onfatsoenlijk."