Makers van Familie scheppen duidelijkheid: "Dan wordt het lijk van Evy ontdekt"

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Voor velen begint vandaag de kerstvakantie. Familie blijft ook tijdens de kerstvakantie op het scherm, en er komt naar jaarlijkse gewoonte ook een kerstepisode.

Vorig jaar ging de webepisode van Familie tijdens de kerstvakantie over Lars. Toen speelde ook ex-Miss België Ellen Petri mee. 

"Die webserie was een groot succes met meer dan 1 miljoen views", vertelt Wim Feyaerts, creative producer bij 'Familie' aan Het Laatste Nieuws. "Vandaar dat we dit jaar zeker een nieuwe winterreeks wilden. Deze keer duiken we in het hoofd van Marie. Het getormenteerde personage van Lien Van de Kelder ging een tweetal weken geleden door het lint tijdens haar ruzie met Evy. Die liep zo uit de hand dat ze haar wurgde."

Er zijn negen afleveringen die elk zo'n drie minuten duren. Je kan die volgens via app van VTM of de website van hun. "We willen onze vaste fans natuurlijk niet straffen als ze die webserie niet kunnen volgen", gaat Feyaerts verder. "Vandaar dat de gewone afleveringen van 'Familie' niet voortbouwen op wat er in de webserie te zien is." 

Over Evy gesproken, het lijk is nog steeds niet ontdekt. "De kijker heeft nog niet gezien wat Marie met het lijk gedaan heeft, maar Evy is wel degelijk dood. Dat wordt één van de volgende dagen op tv duidelijk, wanneer het dode lichaam alsnog ontdekt wordt."