Management van Niels Destadsbader is heel duidelijk: “Wat hij daar zegt, is voor zijn eigen rekening”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Niels Destadsbader heeft alweer een topjaar achter de rug. En ook 2019 kondigt zich veelbelovend aan met zeven nominaties voor de MIA’s.

Maar een paar weken geleden was er toch een kleine domper op de feestvreugde. Marcel Vanthilt haalde stevig uit naar de 30-jarige zanger.

‘Playlist 2018’, zo heet de zaalshow van Marcel Vanthilt waarin hij de muzikale actualiteit van het afgelopen jaar overloopt. “Hij heeft maar twee grote liveshows gegeven dit jaar, ik wel 25’, merkt Marcel op in z’n show. 

“Eigenaardig ook dat ze hem voor ‘Liefde Voor Muziek’ hebben gevraagd. Vóór dat programma had hij nog maar één of twee bekende liedjes, terwijl het over mekaars repertoire gaat. Maar bon, die Niels heeft dat wel goed bekeken. Hij coverde het K’s Choice-nummer ‘Believe’, dat werd een hit en bam, daar is hij nu mee binnen. Slim!”

Niels Destadsbader reageerde nog niet op die forse uithaal. Zijn management wilde wel kort iets kwijt. “De woorden van Marcel zijn voor eigen rekening. We hebben geen nood om hierop te reageren”, luidt het daar.