Prins Laurent heeft een opvallend plan klaar: “Zo wil hij aantonen dat hij dit veel beter kan dan zijn broer koning Filip”

bron: TV-Familie
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Sinds de hele heisa omtrent de dotatievermindering is prins Laurent zijn populariteit fel gedaald. En dus heeft de prins een plannetje bedacht.

Prins Laurent duikt steeds vaker met zijn gezin op in het openbaar. Zo ging hij onlangs nog met zijn kinderen iets in de McDonalds. Volgens royaltywatcher Thierry Debels is dat geen toeval.

“Er gaat wellicht een strategie achter schuil”, licht Thierry Debels toe in TV-Familie. “Laurent wil aan zijn broer én de buitenwereld tonen dat hij wel degelijk een prima familieman en huisvader kan zijn. Misschien zelfs nog beter dan koning Filip, die de laatste weken samen met Mathilde vaak in het buitenland vertoefde.” 

“Een papa die met z’n zoon naar McDonald’s gaat, dat wekt natuurlijk ook heel wat sympathie op. Wat ik wel vreemd vind, is dat Laurent - weliswaar met mes en vork maar één Big Mac heeft gegeten. Van een bron binnen het paleis weet ik dat de monseigneur er vroeger soms vijf naar binnen speelde.”