Zanger Milo Meskens krijgt verschrikkelijk nieuws te horen van zijn vriendin: “Ik ben daar kapot van”

bron: Het Nieuwsblad
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Milo Meskens (23) en Regi slaan de handen in elkaar. Ze hebben samen een nummer gemaakt en voor Milo Meskens is dat een pure afrekening met zijn ex-vriendin.

“Regi en ik hadden een vlucht om 5 uur 's ochtends”, doet Milo zijn verhaal in het Nieuwsblad. “De avond ervoor ging ik dus vroeg naar bed. Maar net voor ik in slaap viel, kreeg ik een berichtje van mijn lief. Ik was al eens drie jaar met haar samen geweest, en ze had meermaals mijn hart gebroken. Toch gaf ik haar de week voordien een nieuwe kans. En toen zei ze plots dat ze met iemand anders had geslapen.”

“Ik was er kapot van. Maar ik wilde mijn samenwerking met Regi niet verknallen. Dus in Spanje ben ik onmiddellijk beginnen te schrijven. En dit nummer is er gewoon uitgevloeid. Een paar uur later was de song klaar. Nog geen 24 uur nadat ik het overspel had ontdekt, was Ordinary volledig opgenomen en gemixt. Het is een van mijn meest persoonlijke liedjes ooit.”

Het positieve is dat de twee allicht een grote hit beet gaan hebben met hun nieuwe song. “Wij zijn a match made in heaven, hé”, zegt Regi. “Het is altijd afwachten, maar ik voel dat dit gaat scoren. De zomer is nog veraf, dus de Zomerhit winnen wordt moeilijk. Maar we zitten gebeiteld tot de lente, denk ik.”