Niels Destadsbader wordt er stil van: “Na alle voorgaande ellende, als er iets met dat ventje zou gebeuren…”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Niels Destadsbader heeft met ‘Vlinders in haar buik’ een nieuwe single uit. En dat nieuw nummer raakt bij heel wat mensen een gevoelige snaar.

Ook voor Niels heeft het nummer een emotionele betekenis. Zijn broer en manager Kevin wilde met zijn vrouw een kindje. “Zij legden een lange weg af om zwanger te worden. En toen het eindel?k zover was, overleed hun kindje in de buik”, vertelt Niels in Dag Allemaal.

“Ze wilden zo graag een kindje, maar toen het eindelijk op komst was, liep het fout. Je zag hoe lastig het voor hen was. En ik begreep dat ook. In het leven probeer je toch altijd wat te plannen. Als dat om één of andere reden niet strookt met de realiteit, ben je verdrietig. Dat geldt helaas voor veel mensen.“

En dus schreef Niels er een nummer over. “Inderdaad, ik moest iets doen met het verdriet dat ik bij hen voelde. Daarom heb ik er een nummer over geschreven. In ‘Vlinders in haar buik’ probeer ik die moeilijke periode onder woorden te brengen.”

Intussen hebben Niels zijn broer en schoonzus toch een kindje. Niels is ook de peter van Georges. “Ik ben vooral fier. En gewoon bl? als ik hem zie, wat quasi elke dag is. (stil) Als er met dat ventje iets zou gebeuren…”