Carmen Pfaff trekt aan de alarmbel: “Financieel hebben we het niet breed, hoor. We zullen voorzichtig moeten zijn”

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Jean-Marie Pfaff (65) haalde vorige week op een opvallende manier het nieuws. De ex-Rode Duivel kocht zich een bus en mensen kunnen hem boeken.

“We hebben de voorlopige berekening al eens gemaakt”, zegt Carmen in Dag Allemaal. “Jean-Marie gaat een pensioen krijgen, ja, maar ’t is niet om over naar huis te schrijven. We kunnen er twee keer mee gaan eten, zeg maar. En dat voor iemand die al van z’n vijftiende werkt en altijd keurig z’n bijdragen heeft betaald.” 

Jean-Marie heeft ook recht op een Duits pensioen, aangezien hij ook een tijdje bij Bayern München speelde. Dat bedrag moet nog aan zijn huidig pensioen worden toegevoegd. “Maar ook daar moeten alle paperassen nog geregeld worden. We hebben voorlopig geen enkele zekerheid”, aldus Carmen. “Tja, zo dwíngen ze Jean-Marie om verder te werken, hé.”

“Nee, we moeten niet gaan bedelen. Al zullen wel voorzichtig moeten zijn. En nadenken over bepaalde uitgaven. Eens gewoon thuisblijven op een mooie dag in plaats van een terrasje te doen. Tja, ’t is nu zo.”