VTM

Marthe verrast iedereen en gaat met Viktor praten: “Daarom heb ik het gedaan”

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Twee jaar lang waren Marthe De Pillecyn van K3 en Viktor Verhulst een koppel. In augustus besloten ze echter om uit elkaar te gaan.


“Viktor en ik hebben samen beslist om een punt te zetten achter de relatie”, verklaart Marthe in Het Laatste Nieuws. “Niettemin deed het pijn, hoor, aan beide kanten. Maar we hebben het verwerkt door er veel over te praten, met elkaar en met anderen. Weten dat dit de beste keuze is, maakt het toch dat je iets beter kunt loslaten.”

En dan was er ook nog K3. “Het geluk aan deze job is dat je met vrolijke mensen in contact komt. En die propvolle agenda zorgde voor voldoende afleiding.” En gelukkig voor Marthe waren er ook nog Hanne en Klaasje die haar steunden. “Op zulke momenten hebben we oprecht heel veel aan elkaar. Ik haal daar ook energie uit, want op het podium moeten de shows natuurlijk doorgaan. Ik moest een klik in mijn hoofd maken, maar niemand heeft er iets van gemerkt. Alleen in mijn loge heb ik wel een paar keer zitten wenen.”

"NIET ALLES IS KAPOT"
Viktor en Marthe zien elkaar nog regelmatig. Ze werken beiden voor Studio 100. “We zitten in hetzelfde wereldje”, gaat Marthe verder. “We hebben bijvoorbeeld nog samen op de boot bij Gert in ‘Gert Late Night’ gezeten. Dat was totaal geen probleem.”

“We hebben veel respect voor elkaar en kunnen nog door dezelfde deur. Daar ben ik heel blij om. We hebben samen mooie dingen meegemaakt en zijn uit elkaar gegaan als keigoede vrienden. We hebben veel van elkaar geleerd en dat neem ik sowieso mee in mijn rugzak. Niet alles is dus kapot. En dat maakt wel dat ik nu gelukkig is.”