VTM

Boer Jan neemt verbazingwekkende beslissing over Romina: "Ik sluit het niet uit"

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Boer Jan heeft voor Romina gekozen. Velen twijfelen of de liefde wel wederzijds is. Jan heeft er in ieder geval alles voor over om zijn relatie met Romina te doen slagen.

Volgende maand reist Romina voor een viertal weken naar Australië. Dan spenderen ze samen de feestdagen en zal ze ook een handje helpen toesteken. "Ik tel de dagen af", zegt Romina in Het Laatste Nieuws. "In Australië was het moeilijk om mij bloot te geven in zo'n onnatuurlijke situatie, met de camera's en de andere meisjes."

"Volgende maand zal ik goed kunnen aanvoelen of het land en het werk me echt bevallen. Tijd alleen is wat we nodig hebben. We zijn altijd rustiger geweest dan de andere koppels. Ik heb het liever zo, op het gemak."

En Jan heeft een verrassend besluit genomen. Hij wil eventueel zelfs terugkeren naar België. "Een toekomst in België is zeker niet uitgesloten. Ik ben nog steeds in Australië en dat blijft ook het plan. Maar uiteindelijk is gelukkig worden met een persoon het belangrijkste in het leven, waar dan ook. Ik heb trouwens wel iets met West-Vlaanderen."

"Ik ben er naar school geweest en mijn ouders hebben West-Vlaamse roots. Charmant om daar boerkes met hun patatten bezig te zien."