VTM

"Niels Destadsbader is erg onder de indruk van mij"

bron: Dag Allemaal
door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan
Niels Destadsbader werkt momenteel aan een nieuw album. Hij heeft samen met zijn vrienden Miguel Wiels en Peter Van De Veire ook nog een bedrijf opgestart.

Samen met zijn vrienden hoopt Niels onbekend talenten een kans te geven in hun bedrijf door hen de passende begeleiding te geven. En Niels heeft al iemand ontdekt.

Yara Daniel is de 18-jarige dochter van actrice An Swartenbroeckx. Die kennen we nog van Bieke uit FC De Kampioenen. Yara heeft een nummer geschreven voor 'Rode Neuzen Dag'. 'Door mijn studies Humane Wetenschappen in het middelbaar ken ik de problematiek van jongeren met psychologische problemen’, zegt Yara in Dag Allemaal. "Velen hebben het moeilijk met zichzelf, hun geaardheid, hun zelfbeeld… Daarom is het belangrijk om erover te praten zodat het taboe doorbroken wordt."

Yara kreeg al heel positieve reacties op haar single. "Niels Destadsbader was onder de indruk", gaat Yara verder. "Hij vond het het heel tof en Miguel Wiels ook. "En onze videoclip op YouTube is al meer dan tweeduizend keer bekeken. In mijn vrije tijd maak ik nog steeds liedjes en dat doe ik heel graag. Soms treed ik er ook mee op."