VTM

"Toen Stefaan Degand vertelde over zijn overleden vrouw en ongeboren zoontje, begon iedereen te huilen"

bron: Het Laatste Nieuws
door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Het wordt vanavond allicht de meest pakkend, mooiste en emotionele televisie van dit jaar. Stefaan Degand praat in 'Die Huis' voor het eerst over zijn overleden vrouw Julie en zijn ongeboren baby.

Voor Stefaan is zijn verblijf in 'Die Huis' een eerbetoon aan zijn overleden vrouw Julie. "Iedereen moet weten wat voor een schoon madam ze is geweest", luidt het bij de acteur.

TV-maker Eric Goens ontving Stefaan in Zuid-Afrika. "Met alle liefde en respect voor Sabine Hagedoren die hier vorig jaar haar verhaal kwam doen, de getuigenis van Stefaan is stukken straffer", licht de tv-maker toe in Het Laatste Nieuws.

"Hij heeft 2 à 3 interviews gegeven aan dag - en weekbladen, maar om dan het integrale verhaal van de man die daar 24 uur tijd voor neemt, te horen, dat is overrompelend. Ik ken niemand die zo intiem, zo extreem grappig en zo ontroerend zulke verhalen brengt."

"Telkens als ik Stefaan alleen liet en naar de garage ging, waar de regiekamer is, zag ik de technische ploeg zitten. Ze hadden de tranen in de ogen. De ene van emotie, de andere van het lachen. Dat was zo raar, zo bevreemdend, maar schoon ook. Het verhaal van Stefaan gaat een grote impact hebben."